top of page
Cel-Pro-Phar nv

FLESSEN LATEN BEDRUKKEN VOOR PRIVATE LABEL-PRODUCTEN

Cel-Pro-Phar nv

PRIVATE LABEL-OPDRUK DOOR CEL-PRO-PHAR IN MERKSEM (ANTWERPEN)

Wilt u een fles bedrukken met uw private label? Een verstandige keuze! Door uw eigen label aan te brengen krijgt het product een professionele en herkenbare uitstraling, terwijl u het gewoon onder uw merknaam verkoopt. Cel-Pro-Phar helpt u met kwaliteitsdecoratie die positief opvalt, nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten aan uw merk bindt. Wilt u een beperkte oplage laten bedrukken in een kleur en patroon naar keuze? Of wilt een hele productlijn voorzien van prachtig zeefwerk? Wij zijn u graag van dienst.

Cel-Pro-Phar nv

ZEEFDRUK VOOR PRIVATE LABELS OP GLAZEN FLESSEN EN PLASTIC FLESSEN

Flessen bedrukken met een private label is een belangrijk middel om uw merknaam te promoten. De bedrukking is namelijk een essentieel onderdeel van uw merkidentiteit. Met behulp van onze zeefdruktechniek kunnen wij de mooiste creaties realiseren, op zowel glazen flessen als plastic flessen. Een ideale manier om cosmetische producten of medische verpakkingen positief te laten opvallen, maar het is uiteraard ook perfect toepasbaar in andere sectoren.

Cel-Pro-Phar nv

CEL-PRO-PHAR, AL JARENLANG EEN TROUWE PARTNER VAN TOONAANGEVENDE BEDRIJVEN

Cel-Pro-Phar is de zeefdrukkerij voor uw plastic en glazen flessen. Wij omschrijven ons als sober en stijlvol tegelijk..

Onze klanten zijn gevestigd in verschillende regio’s van ons land. RainPharma, Rivella, Mylene en Clephar zijn slechts een aantal voorbeelden van onze klanten die u voorgingen. Zij doen graag een beroep op onze diensten vanwege de hoge kwaliteit van ons drukwerk en onze verregaande flexibiliteit. Daarnaast staan wij bekend om onze snelle levering bij kleine en grote oplages. Hierdoor ontvangt u uw producten altijd snel.

WILT U UW PRIVATE LABEL OP GLAZEN FLESSEN OF PLASTIC FLESSEN LATEN DRUKKEN? SCHAKEL DIRECT DE HULP IN VAN CEL-PRO-PHAR UIT MERKSEM (ANTWERPEN)!

bottom of page