top of page
Cel-Pro-Phar nv

GLAZEN FLESSEN LATEN BEDRUKKEN DOOR ONZE ZEEFDRUKKERIJ

ZEEFDRUK OP GLAZEN FLESSEN DOOR CEL-PRO-PHAR UIT MERKSEM

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van glazen flessen? Dan bent u bij Cel-Pro-Phar aan het juiste adres. Wij bedrukken uw flessen in een tunneloven. Bij een temperatuur van ongeveer 600 graden Celsius wordt de inkt in het glas gebrand. Hierdoor is de bedrukking kras- en afwasmachinebestendig.

Wij kunnen voor u de volgende glazen flessen bedrukken:

  • Ronde flessen

  • Ovale flessen

  • Vlakke flessen

Ook voor potjes en flacons kunt u bij ons terecht. Dankzij onze kennis en hoogwaardige druktechniek is er veel mogelijk. U kunt voor alle oplages vanaf 250 stuks bij ons terecht. We leveren overal in België.

Cel-Pro-Phar nv

RONDE, OVALE OF VLAKKE FLESSEN BEDRUKKEN

Voor een zeefdruk op een fles is uitgebreide kennis vereist. Wij zetten onze expertise graag in bij het bedrukken van glazen flessen. Of u nu een ronde, ovale of vlakke fles wilt laten bedrukken: Cel-Pro-Phar weet er raad mee. Bij het drukproces gebruiken wij tweecomponenteninkt die een goed voelbaar reliëf op het drukwerk achterlaat. Wij kunnen u ook helpen met hoogglanzend goud en zilverdruk. In overleg zijn meerdere kleuren mogelijk.

WILT U UW GLAZEN FLESSEN LATEN BEDRUKKEN DOOR EEN GESPECIALISEERD BEDRIJF MET VEEL KENNIS EN ERVARING? NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET CEL-PRO-PHAR IN MERKSEM!

Cel-Pro-Phar nv

CEL-PRO-PHAR, PARTNER VOOR BEDRIJVEN IN HEEL BELGIË

Wij zijn gevestigd in Merksem (Antwerpen), maar elke dag opnieuw voorzien wij onze klanten in heel België met zeefdruk op glas van hoge kwaliteit. Sober en stijlvol zijn onze kernwoorden.

De meeste van deze bedrijven zijn actief in de cosmetische industrie en farmaceutische industrie, maar dat hoeft natuurlijk geen verplichting te zijn. Wij staan bekend om onze flexibiliteit en snelle leveringen, ongeacht of het om grote of kleine oplages gaat.

bottom of page