top of page
Cel-Pro-Phar nv

PLASTIC FLESSEN BEDRUKKEN DOOR EEN ZEEFDRUKKER

ZEEFDRUKKERIJ VOOR PLASTIC FLESSEN

Plastic flessen bedrukken is een van de specialiteiten van onze zeefdrukkerij in Merksem. Het belangrijkste voordeel van een zeefdruk op plastic is de hoge kleurechtheid, waardoor uw product positief opvalt. Klanten voelen zich aangetrokken door de verpakking en willen het product proberen. Een ander kenmerk is de hoge krasbestendigheid van de bedrukking. Wij leveren uitsluitend werk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en waarbij deze voordelen maximaal tot uiting komen.

Cel-Pro-Phar nv

VOOR VERSCHILLENDE VORMEN EN UITEENLOPENDE MATERIALEN

Een ronde fles bedrukken of eerder een ovale fles of een vlakke plastic fles? Wij weten als geen ander hoe we deze klus voor elkaar moeten krijgen. Wij werken met UV-inkt en tweecomponenteninkt om altijd een passende oplossing te bieden. Cel-Pro-Phar is de zeefdrukspecialist voor:

PE-flessen (polyetheen)

PEHD-flessen (hogedichtheidspolyetheen)

PP-flessen (polypropeen)

Petflessen (polyethyleentereftalaat)

SAN-flessen (styrene acrylonitrile)

Wilt u kwaliteitsdecoratie aanbrengen op een ander materiaal? Wij kunnen ook andere flessen bedrukken. In overleg kunt u uw product zelfs in meerdere kleuren laten bedrukken. Maak uw wensen kenbaar en wij doen de rest.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR HET BEDRUKKEN VAN PLASTIC FLESSEN? WACHT NIET LANGER EN NEEM DIRECT CONTACT OP MET CEL-PRO-PHAR UIT MERKSEM!

Cel-Pro-Phar nv

CEL-PRO-PHAR: KWALITATIEVE ZEEFDRUK EN SNELLE LEVERING

Net zoals bij onze klanten staat kwaliteit bij ons centraal. Niet voor niets zijn we een trouwe partner van gerenommeerde bedrijven in de cosmetische en farmaceutische industrie.

Is er haast geboden bij uw bestelling? Geen enkel probleem, want bij ons profiteert u van een snelle levering. Wij zijn flexibel en nemen zowel grote als kleine orders aan (vanaf 250 stuks).

bottom of page